Нов Най-търсен

Микс деконструкция ФИАСКО (Grafa x Tino)

Димитър Ганчев прави подробен преглед на работната сесия и процеса по смесване на песента "Фиаско" от албума "Вековна гора" на Графа.

99.99лв. 149.99лв.
Купи
1:50 часа
8 урока
Без ниво
Български
рок поп смесване мастериране песен Pro Tools

Детайли за курса

За първи път, и със сигурност не за последен, представяме Димитър Ганчев "Майт" в платформата Produce&Mix.

Целта на тази деконструкция е както никога преди да дадем поглед в дълбочина върху работния процес на Майт в рамките на почти два часа съдържание. Таланта на Димитър е многостранен, но определено вокалната поп музика е една от насоките, с които той е популярен сред артисти и меломани през последните повече от двадесет години.

Във видеата ще разберете всичко от подготовката на работната сесия до избора на мастеринг инженер за проекта и всичко между тях: етапи на микса, подход към дръм секция, бас, китари, синтове, мастер бъс и стихията на Димитър - вокалите. В типичния си увлекателен стил, лекторът ще разкрие плъгините, хардуера, рутирането на сигнала от и към ProTools. В по-широк смисъл ще се обсъдят и микс темплейта, избора на компоненти за студийния сетъп и цялостната философия на смесване.

 

Учебен материал

1 раздел 8 урока 1:50 часа
Микс деконструкция на песента "ФИАСКО"
Въведение
Прегледай
10:05
Работен процес, студио и темплейт
11:53
Ритъм секция
24:13
Бас
3:35
Китари и синтове
5:57
Вокали
35:09
Мастeр бъс
16:54
Мастеринг
Прегледай
2:31

Учители

МАЙТ
С уменията си на продуцент и микс инженер, Димитър Ганчев стои зад стотици от любимите ви песни през последните повече от 20 години. ...
смесване мастериране