Нов Най-търсен

Grafa x Tino - ФИАСКО

Подробна деконструкция на песента "Фиаско" от албума "Вековна гора" на Влади Ампов - Графа.

149.99лв.
Купи
50 минути
6 урока
Без ниво
Български
рок поп композиране аранжиране китара синтезатор глас песен Pro Tools

Детайли за курса

За първата подробна деконструкция на песен в платформата Produce&Mix поканихме емблематичния поп изпълнител Влади Ампов, по-познат като Графа. Парчето е колаборация с Тино и по наше мнение е едно от най-силните издания в българската поп музика за 2023.

Бързото темпо и енергичната хибридна ритъм секция, комбинирани с меланхоличните преходи между минор и мажор в хармонията на синтовете и беквокалите правят Фиаско една изключително интересна, но в същото време изчистена продукция. Водещите вокали на Влади и дълбокия, тембрист глас на Тино са гарнирани с подобавщо количество дисторшън в унисон със социалните препратки в текста и тематиката на парчето.

За първи път в кариерата си Влади ще разкрие в детайл креативните и технически аспекти на процеса си. Като артист, който повечето от нас познават в амплоато на изпълнител, той меко казано ни изненада с огромния си опит в практически всички DAW платофми, виртуални инструменти, методи на работа и опит с хардуерни устройства през годините, на които би завидял всеки опитен продуцент.

В рамките на час синтезирано видео съдържание ще можете да надникнете в работните сесии на песента, да разберете как са изградени отделните елементи на парчето, с кого е колаборирал по създаването му, както и интересни истории от житейския му път през последните близо тридесет години.

 

Учебен материал

1 раздел 6 урока 50 минути
Деконструкция на песента "ФИАСКО"
Въведение
Прегледай
8:41
Ритъм секция и бас
11:09
Хармонични инструменти
10:11
Китари
4:08
Вокали
15:16
Финални щрихи
7:50

Учители

ГРАФА
Владимир Ампов, познат с артистичния псевдоним Графа е певец, композитор и музикален продуцент. Роден и израснал в София, в семейство на музиканти. ...